Estetska stomatologija

Cirkonijum keramika

Savremena estetska stomatologija ne može se zamisliti bez korišćenja bezmetalnih keramičkih krunica (navlaka) u protetskoj rehabilitaciji vaših zuba. Za razliku od klasičnih metalo - keramičkih krunica koje se izrađuju od legure metala kao osnove tj. rama na koji se nanosi keramika, bezmetalne krunice ne sadrže "crni" metal kao osnovu, što doprinosi vrhunskom estetskom učinku koje ove krunice imaju. Prednosti bezmetalne keramike su: izuzetna estetika koju odlikuje apsolutna prirodnost nadoknade u smislu boje, svjetlosne propustljivosti i oblika, kompjuterska preciznost izrade, olakšano čišćenje zuba i okolnog tkiva, smanjena iritacija desni izbjegavanje upotrebe metala i eliminacija rizika od sljedstvenog pojavljivanja metalnog ruba navlake uzrokovanim povlačenjem desni, gracilnost nadoknade i veći komfor za pacijenta... Odsustvo ,,sivog ruba" iznad krune i mogućnost postizanja utiska ,,živosti'' krune samo su neke od prednosti koje pruža bezmetalna keramika.
Pored krunica, moguće je izraditi bezmetalne mostove, pa čak i bezmetalne krunice na implantatima.
"Stomatološki centar Tomanović" obezbjeđuje garanciju kvaliteta čak i za one najzahtjevnije i najkomplikovanjije slučajeve.

Bijeljenje zuba

Napokon možemo omogućiti pacijentima svih starosnih grupa da posjeduju bijele zube. "Stomatološki centar Tomanović", za terapiju bjeljenja zuba koristi sredstvo vodeće američke firme Nite White. Razlog što smo se odlučili baš za njih je u tom što je Nite White najmanje agresivan, a daje najoptimalnije rezultate. Ovo sredstvo je u vidu gela i koristi se kod kuće za, takozvano, noćno bjeljenje zuba. Primjena mu je veoma laka.Posjedujemo i aparat za izradu folija, tako da skraćujemo proceduru čekanja na njihovu izradu.

Nakit za zube - Cirkoni

  • Kristali - u dimenzijama 1,8mm ; 2,0mm ; 2,3mm
  • Zlato - sve aplikacije su moguće u 22ct žutom i 18ct bijelom zlatu
  • Zlato sa dragim kamenjem
tomanovic