trebinje
trebinje
trebinje
trebinje
dubrovnik
dubrovnik

Zašto je Trebinje popularna destinacija za dentalni turizam?

 • Visok kvalitet usluga
 • Niske cijene stomatoloških usluga
 • Najsavremenija tehnika i materijali
 • Usluge pružene u kratkom vremenskom periodu
 • Stručan kadar specijalizovan za sve vrste stomatoloških usluga

Dobrodošli u Trebinje, iskoristite naše najsavremenije stomatološke usluge, i uživajte u divnom odmoru u gradu koji je idealna baza za vrhunski odmor i provod. Na samo 30 minuta od Jadranskog mora i najvećih bisera Sredozemlja Dubrovnika i Herceg Novog. Svi naši stručnjaci su obučeni na najprestižnijem univerzitetu u Beogradu, što garantuje vrhunski kvalitet stomatološke njege i nudi najbolje i najmodernije opcije liječenja. Zubi su značajni, a briga o njima treba biti prepuštena samo visoko obučenim stručnjacima.

Sistem usluge

1

Kontaktirajte stomatološki centar 'Tomanović'

Pozovite nas i recite nam Vaše zahtjeve i moguće datume Vaše posjete.
Mi ćemo Vam ogranizovati stomatološki paket aranžman, pomoći oko pronalaženja najjeftinijeg načina dolaska, i organizovati Vam smještaj za dogovoreni period.
Prednost Trebinja je blizina 4 aerodroma; Čilipi (40km), Tivat (65km), Mostar (130km), Podgorica (130km), kao i luke Dubrovnik i Bar. Čekamo Vas na aerodromu i brinemo o Vama od trenutka Vašeg dolaska i tokom cijelog boravka u našem gradu ili u okolnim gradovima.
Ne morate da brinete o komunikacijskoj barijeri. Pored naših stomatologa koji govore engleski jezik, imaćete i Vašeg ličnog predstavnika koji odlično govori engleski jezik i koji će Vam biti pri ruci za svo vrijeme Vašeg boravka. Naravno 24 sata dnevno imaćete kompletnu logistiku kada su ostale aktivnosti u pitanju.

tomanovic
tomanovic
2

Tretman i smještaj u Trebinju

Provedite fantastični odmor u prelijepoj mediteranskoj regiji i posjetite Vašeg stomatologa.
Mediteranska (izmijenjeno kontinentalna) klima sa 260 sunčanih dana daje poseban topao, pitom izgled ovom kraju i ljudima koji u njemu žive.
Prostor opštine Trebinje nalazi se na krajnjem južnom dijelu BiH.
To je zaleđe južnog Jadrana ili zaleđe dubrovačko - hercegnovskog primorja.
Na jugu i jugoistoku se opština Trebinje graniči sa opštinom Dubrovnik (Republika Hrvatska) i opštinom Herceg Novi (Crna Gora), pa samim tim Vam omogućava i boravak ili turističku posjetu ovim gradovima.
Posjetite Naš stomatološki tim, i riješite sve probleme sa Vašim zubima.

3

Povratak kući

Poslije završenog posla i prelijepog provoda povratak kući sa osmijehom o kojem ste oduvijek sanjali.

Napomena:

Osim idealnih uslova za ljetovanje i provoda na moru, ako se odlučite za posjetu tokom zime, naš tim je u mogućnosti da Vam organizuje i zimske čarolije u nekom od obližnjih planinskih turističkih centara. U saradnji sa našim timom moguće su sve vrste turističkih posjeta koje zamislite kao i različite vrste provoda u regionu.
Mogućnost bavljenja sportom i rekreacijom, planinarenjem, lovom i ribolovom, posjete trgovačkim centrima, razni izleti (vinski putevi, Dubrovnik, Mostar, Sarajevo, Beograd), posjete vjerskim objektima samo su neke opcije iz širokog spektra usluga koje nudimo.

tomanovic

Garancija

Garancija važi za sledeće proizvode:

 • Implantati (samo proizvod) - doživotna garancija
 • Krunice, mostovi (privremene nisu uključene) - 5 godina
 • Inleji / onleji (privremene nisu uključene) - 5 godina
 • Parcijalne proteze (privremene nisu uključene) - 3 godine
 • Pune proteze - 1 godina
 • Kompozitni ispuni - 1 godina

Neuspjeh u radu u našem stomatološkom centru se ne dešava, ali iz profesionalnih razloga pristajemo da nadoknadimo troškove putovanja avionom do i od Trebinja (do ukupne vrijednosti od 200,00 evra) i troškove hotelskog smještaja (jednokrevetnu sobu po noći maks 40.00 evra) u Trebinju za vrijeme trajanja neophodnog dodatnog rada (obroci nisu uključeni u cijenu). Samo stomatološki centar "Tomanović" može da ponudi takvu uslugu u Trebinju kao dio njihove garancije.

Da bi ste se dodatno uvjerili u povoljnost naših usluga, uporedili smo cijene sa uslugama u zemljama koje se smatraju vodećim u oblasti dentalnog turizima, a to su Mađarska i Engleska. Na linku ispod mozete pogledati i preuzeti cijeli cjenovnik sa upoređenim cijenama.

Cjenovnik