VAŠA STOMATOLOŠKA GARANCIJA

 

     

 

 

Neuspjeh u radu u našem stomatološkom centru se ne dešava, ali iz profesionalnih razloga pristajemo da nadoknadimo troškove putovanja avionom do i od Trebinja (do ukupne vrijednosti od 200,00 evra) i troškove hotelskog smještaja (jednokrevetnu sobu po noći maks 40.00 evra) u Trebinju za vrijeme trajanja neophodnog dodatnog rada (obroci nisu uključeni u cijenu).
"Stomatološki centar Tomanović" može samo da ponudi takvu uslugu u Trebinju kao dio njihove garancije.

 

   
     

 

Garancija važi za sledeće proizvode:

 

- Implantati (samo proizvod) - doživotna garancija

- Krunice, mostovi (privremene nisu uključene) - 5 godina

- Inleji / onleja (privremene nisu uključene) - 5 godina

- Parcijalne proteze (privremene nisu uključene) - 3 godine

- Pune Proteze - 1 godina

- Kompozitni ispuni - 1 godina

 

   
     

 

Uslovi:

 

Pacijent mora da obavjesti "Stomatološki centar Tomanović" prije ostvarivanja garancije. Propuštanje će poništiti garanciju na rad pacijenta.
 "Stomatološki centar Tomanović" zahtjeva da svi pacijenti izvrše pregled jednom godišnje za vrijeme trajanja garancije. Ako niste u mogućnosti da to obavite u našem centru, treba da posjetite lokalnog stomatologa i izvršite obavezan pregled jednom godišnje za vrijeme garantnog perioda. Ako dođete u situaciju da Vam je garancija potrebna, mi možemo zahtjevati pisani dokaz (pismo od vašeg lokalnog zubara) da je godišnji pregled izvršen.
Međutim, u slučaju parodontalnih problema, a naročito poslije tretmana parodontopatije, mi Vas savjetujemo da izvršite kontrole bar 3 - 4 puta godišnje.
 "Stomatološki centar Tomanović" će pokriti sve potrebne stomatološke i laboratorijske troškove da ispravi problem.       U slučaju manjih ispravki možete da koristite usluge stomatologa u svojoj zemlji i dostavite nam Vaš račun za povrat novca. "Stomatološki centar Tomanović" odobrava 50,00 eura za popravke, kao što su ponovno cementiranje krunica, proteza ili prilagođavanja parcijalne proteze.
 "Stomatološki centar Tomanović" nije odgovoran za bilo kakvo nepredviđeno liječenje kanala korjena zuba nakon/ zuba pripremljenih za krunu i/ili mostove. Zubi trpe traume tokom pripremanja krunica i mostova i kao rezultat toga javlja se potreba za liječenjem kanala korjena.

 

Garancija će biti umanjena ili poništena:

 

- ako se pacijent ne vrati u "Stomatološki centar Tomanović" na rutinski pregled barem jednom godišnje tokom garantnog perioda, ili ne podlegne rutinskom pregledu jednom godišnje u njegovoj/njenoj zemlji sa rendgenskim snimkom i pismenim dokazom (faktura/pismo od vašeg lokalnog zubara) da je godišnji pregled izvršen.
- ako je oralna higijena zanemarena i u garantnom periodu nije adekvatno vršena.
- ako se instrukcije stomatologa nisu poštovale (na primer ne nosi protezu noću).
- u situacijama kada se djelimične ili potpune proteze ne čuvaju i održavaju adekvatno.
- u slučaju slučajnog oštećenja, na primer, pada proteze.
- ako pacijent dođe do većeg gubljenja ili dobijanja tjelsene mase u kratkom vremenskom periodu
- ako postoji neka opšta bolest kod pacijenta, a koja može da ima negativne efekte na stomatološke uslove
(na primer dijabetes, epilepsija, osteoporoza, stanja posle k-zračenja ili hemoterapija)
- ako je stomatolog u Vašoj zemlji preduzeo korektivne mjere ili dodatne tretmane, bez prethodnog obavještenja i dogovora sa našim Stomatološkim centrom.
     

   

   

 

I like very much this iPage Hosting Review because this is based on customer experience. If you need reliable web hosting service check out top list.
Dental centar Tomanovic 2011 - 2013. Sva prava zadržana.
Designed by MIVIS