DIGITALNI ORTOPAN  

   
   

 

 

Planmeca ProOne


Planmeca je dizajnirala potpuno novi digitalni Planmeca ProOne, univerzalni stomatološki RTG ortopan uređaj, vodeći računa o jednostavnosti. Ipak, na svaki način je implementirana najnovija vrhunska tehnologija.
Kod Planmeca ProOne, kompaktne dimenzije i lakoća korišćenja su udružene sa širokim dijagnostičkim mogućnostima i superiornim kvalitetom snimka. Planmeca Pro One istinski nasljeđuje sva Planmeca ekspertska znanja i dugu tradiciju dentalnog imidžinga.
Planmeca ProOne ima lagan prilaz sa strane za sve pacijente; dobijanje snimka se može obaviti dok pacijent stoji ili sjedi. Ako je takav slučaj, pacijent može da ostane da sjedi na invalidskim kolicima ili da leži na bolničkom krevetu sa podignutim uzglavljem. Kod Planmeca ProOne, ne koriste se ogledala za pozicioniranje pacijenta. Umjesto toga, pacijent ima otvoren i komforan pogled, tako da npr. mala djeca mogu da vide prisutnog roditelja svo vrijeme dok se snimaju i tako se osjećaju manje nelagodno.
Pozicioniranje pacijenta se vrši trostukim sistemom laserskih zraka koji tačno pokazuju podešenost anatomskih tačaka i ravni od interesa. Midsagitalna ravan je osnova da se pozicija glave pacijenta ne odstupi na stranu. Frankfort horizontalna ravan je mjerilo da glava nije nageta naprijed ili nazad. Treći, fokalni zrak određuje da li je vilica postavljena tačno unutar fokusa putanje kojom će proći RTG zrak. Sva tri laserska zraka zajedno omogućuju pravilno pozicioniranje pacijenta i dobijanje oštre i jasne slike.
TFT displej u punom koloru sa grafičkim korisničkim interfejsom (GUI) vodi operatera tekst natpisima i jasnim grafičkim simbolima. Dizajn GUI displeja je baziran na kognitivnoj ergonomici; tako su sva podešavanja logički grupisana i laka za razumjevanje. Ovo ubrzava proceduru snimanja i dozvoljava operateru da se potpuno fokusira na pacijenta i komunikaciju s njim. Sve značajne informacije su pokazane na glavnom displeju koji ima higijensku gornju površinu koja može da se održava brisanjem.
Potpuno digitalni Planmeca ProOne RTG stomatološki ortopan omogućava apsolutnu lakoću korišćenja, uz najnovija tehnološka rješenja. Širok izbor programa ekspozicije i opsega parametara putem grafičkog korisničkog displeja obezbjeđuje da svi tipovi stomatoloških RTG pregleda budu izvedeni brzo i bez napora. Svojim malim dimenzijama, Planmeca ProOne donosi prednosti digitalnog dobijanja snimaka na dohvat ruke svakom stomatologu, implantologu i rendgen centru.
Planmeca ProOne digitalni RTG ortopan je pomoćno sredstvo kod dijagnosticiranja i kao takav najsavremenije rešenje u ovoj oblasti, čime se omogućuje najveći stepen stomatološke zaštite.

 

Prednosti digitalnog snimanja:


- minimalno zračenje pacijenta(čak 90% manje od klasičnog RTG-a)
- značajno veća preciznost snimka i bolje dijagnostičke mogućnosti
- Softverska analiza gustoće kosti
- mogućnost povećanja detalja
- pojačavanje kontrasta i koloriranje struktura
- nema čekanja za izradu slike
- laka digitalna baza velikog broja snimaka

 

RENDGENSKO SNIMANJE  - CIJENA    

 

- Digitalni ortopantomograf (snimak svih zuba) ...............    € 15

- Intraoralni radiogram (pojedinačni snimak zuba) .........    € 2,5

 

 

 

I like very much this iPage Hosting Review because this is based on customer experience. If you need reliable web hosting service check out top list.
Dental centar Tomanovic 2011 - 2013. Sva prava zadržana.
Designed by MIVIS